DE BUURMAN

DE BUURMAN Snacks van de Buurman gaan boven alles

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2058 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Buurman. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 19:56 Zowat de enige snackbar als je ff een snelle hap wilt op een late tijdstip. Heerlijke frites en snacks zoals altijd en de bezorgservice is ook altijd top, bedankt!
18 mei 2022 om 19:53 Dit keer was het teleurgesteld, twee halve kippen die zodanig waren gecremeerd dat deze echt niet te eten waren, erg jammer want normaal ben ik erg tevreden over de buurman. De rest van de bestelling was prima en ook op tijd geleverd.
17 mei 2022 om 6:59 Duurder geworden en je krijgt (veel) minder dan eerst!
15 mei 2022 om 19:59 Het was weer eens top!
13 mei 2022 om 20:53 Beste, Helaas was het eten van onze bestelling koud. Zowel de frieten als onze frikandel speciaal 3x waren koud.
11 mei 2022 om 19:06 Eten was heerlijk zoals altijd, alleen zijn de porties friet een stuk kleiner geworden. Erg jammer.
11 mei 2022 om 15:39 Vriendelijke bezorger en netjes op tijd. De broodjes waren heerlijk.
10 mei 2022 om 20:09 Het eten van De Buurman is altijd lekker, en goed warm (wij wonen in Zuilen, dus best een stukje van De Buurman vandaan). Aanrader is Hamburger De Buurman. Goede dikke burgers, juiste cuisson. Friet is ook erg lekker en standaard ongezouten.
8 mei 2022 om 3:01 Lekker, maar voor de prijs die je betaald vind ik de porties patat wel echt heel weinig, + zat er echt letterlijk amper saus in het bakje
6 mei 2022 om 22:52 Gows
6 mei 2022 om 19:45 De bakjes patat zijn amper gevuld en de prijs is knap stevig. Vind ik niet erg want voor kwaliteit betaal je maar dan verwacht ik wel een goed gevulde patatbakje
6 mei 2022 om 13:53 Heerlijk broodje, aardige bezorger